Kazalo receptov – spisek
bolj zahtevno
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
brez glutena
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Bujta repa v veganski preobleki
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Gobov golaž s polento
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Mandljevi čokoladni kolački – polni okusa in brez moke
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rižev narastek s sadnim prelivom
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
Večna ajdota z gobami
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zimski kari s sladkim krompirjem
brez jajc
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Bujta repa v veganski preobleki
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Gobov golaž s polento
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Lahki korenčkovi mafini
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pašta fižol za prste obliznit
Pašta v kremni omaki s peso, feto in orehi – novi val barv in okusov
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočna mediteranska ješprenjeva rižota
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
Večna ajdota z gobami
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
brez mlečnin
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bujta repa v veganski preobleki
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pašta fižol za prste obliznit
Pečena provansalska poletna zelenjava
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
brez oreščkov
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Bujta repa v veganski preobleki
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Gobov golaž s polento
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Kroglice s špinačo in rikoto, potopljene v omako marinara
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Masleni krofi iz pečice
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pašta fižol za prste obliznit
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Rižev narastek s sadnim prelivom
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Sočna mediteranska ješprenjeva rižota
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Torta Sacher – dunajska čokoladna perfekcija
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
Večna ajdota z gobami
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
članki
Bouillon – domača zelenjavna jušna osnova
Ghi pripravljen po enostavnem postopku
Kako nam domače kislo mleko vedno uspe
Kopriva ne pozebe
Navadna regačica – plevel ali divja super junakinja?
Soffritto – osnova za bogate mineštre, omake in raguje
Triki in namigi za izboljšanje maslenega krhkega testa
diete
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Bujta repa v veganski preobleki
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Gobov golaž s polento
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Kroglice s špinačo in rikoto, potopljene v omako marinara
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Lahki korenčkovi mafini
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Mandljevi čokoladni kolački – polni okusa in brez moke
Masleni krofi iz pečice
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pašta fižol za prste obliznit
Pašta v kremni omaki s peso, feto in orehi – novi val barv in okusov
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Rižev narastek s sadnim prelivom
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Sočna mediteranska ješprenjeva rižota
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Torta Sacher – dunajska čokoladna perfekcija
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
Večna ajdota z gobami
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
enolončnice
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bujta repa v veganski preobleki
Divja juha iz kopriv
Gobov golaž s polento
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Hitra orzo mineštra
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Krompirjev golaž
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Pašta fižol za prste obliznit
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
enostavne sladice
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Lahki korenčkovi mafini
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Mandljevi čokoladni kolački – polni okusa in brez moke
Praznični kolač z datlji
Praznični lešnikov šarkelj s pomarančnim prelivom in krokantom
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rižev narastek s sadnim prelivom
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
fermentacije
hitro in enostavno
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Pašta v kremni omaki s peso, feto in orehi – novi val barv in okusov
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Večna ajdota z gobami
jesen
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Krompirjev golaž
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
kaj je novega
kako naredimo
Bouillon – domača zelenjavna jušna osnova
Ghi pripravljen po enostavnem postopku
Soffritto – osnova za bogate mineštre, omake in raguje
kari
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Zimski kari s sladkim krompirjem
najbolj priljubljeno
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Kroglice s špinačo in rikoto, potopljene v omako marinara
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Pašta fižol za prste obliznit
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
napitki
Melisin sirup – žlahtnost naravnih arom, ki osvajajo poletje
Rožni sirup – opojni napitek iz cvetov domačih vrtnic in sveže limone
nasveti
Kako nam domače kislo mleko vedno uspe
Kopriva ne pozebe
Navadna regačica – plevel ali divja super junakinja?
Triki in namigi za izboljšanje maslenega krhkega testa
poletje
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
pomlad
Divja juha iz kopriv
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
predjedi in namazi
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Tzatziki – osvežilna grška klasika
priloge
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Kroglice s špinačo in rikoto, potopljene v omako marinara
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
sezonsko
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bujta repa v veganski preobleki
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Gobov golaž s polento
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Krompirjev golaž
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
sladice
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Lahki korenčkovi mafini
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Mandljevi čokoladni kolački – polni okusa in brez moke
Masleni krofi iz pečice
Praznični kolač z datlji
Praznični lešnikov šarkelj s pomarančnim prelivom in krokantom
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rižev narastek s sadnim prelivom
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Svečan božični kolač z marcipanom in aromatičnim sadjem
Torta Sacher – dunajska čokoladna perfekcija
solate
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
triki in namigi
vegansko
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bujta repa v veganski preobleki
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pečena provansalska poletna zelenjava
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zimski kari s sladkim krompirjem
vegetarijansko
Aromatična lečina omaka s sezonsko prilogo
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bouillon – domača zelenjavna jušna osnova
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Bujta repa v veganski preobleki
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Divja juha iz kopriv
Domača pita s porom, skuto in mladim sirom
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Gobov golaž s polento
Gravče na tavče – tradicionalna makedonska specialiteta
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Hranljiva solata s čičeriko, redkvicami in osvežilnim prelivom
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Jabolčni drobljenec – odličen za vsako priložnost
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Klasična gobova juha z ajdovo kašo
Kroglice s špinačo in rikoto, potopljene v omako marinara
Krompirjev golaž
Krompirjeva solata na grški način – mediteranski pečat klasiki
Lahka boranja – idealna za vroče poletne dni
Lahki korenčkovi mafini
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Mandljevi čokoladni kolački – polni okusa in brez moke
Masleni krofi iz pečice
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Narastek z bučkami – bogata jed za vsako priložnost
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Pašta fižol za prste obliznit
Pašta v kremni omaki s peso, feto in orehi – novi val barv in okusov
Pečena provansalska poletna zelenjava
Polnjene paprike s skuto, mladim sirom in aromatičnimi zelišči
Polnjeni jajčevci v mediteranskem slogu s pikantnim lečnim nadevom
Praznični kolač z datlji
Praznični lešnikov šarkelj s pomarančnim prelivom in krokantom
Priljubljena turška lečina juha – Mercimek Çorbasi
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Rižev narastek s sadnim prelivom
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Sočna mediteranska ješprenjeva rižota
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Soffritto – osnova za bogate mineštre, omake in raguje
Svečan božični kolač z marcipanom in aromatičnim sadjem
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Tabbouleh – starodavna jed iz zelišč, bulgurja in zelenjave
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Torta Sacher – dunajska čokoladna perfekcija
Tradicionalna grška solata – princesa poletnih solat
Tzatziki – osvežilna grška klasika
Večna ajdota z gobami
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zelenjavni ričet za vse jedce – kjer se tradicija sreča z moderno kuhinjo
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem
zajtrk
Aromatični mediteranski piškotki s pistacijo
Cesarski praženec
Cimetove rolice – skandinavski posladek za vse priložnosti
Domače sadne ploščice – zdrav prigrizek za vsak dan
Humus – kremni namaz za vse priložnosti
Italijanski kolač z rikoto in limono – sladka melodija svežine
Lahki korenčkovi mafini
Limonin kolač – sočna in osvežilna sladica
Muhammara – kraljica aromatičnih namazov
Osvežujoči guacamole – pristen mehiški okus v vsakem grižljaju
Rahel kolač z mandlji in rikoto – nežna sladica za vsak dan
Rižev narastek s sadnim prelivom
Sočen jabolčni kolač z oljčnim oljem in grškim jogurtom
Tirokafteri – ogenj v feti – začinjen grški namaz
Tzatziki – osvežilna grška klasika
zima
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bujta repa v veganski preobleki
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Grelna enolončnica z zelenjavo in rdečo lečo
Italijanska krepka juha z belim fižolom in rožmarinom
Krompirjev golaž
Veganska jota na vipavski način – okus tradicije z novim pridihom
Zimski kari s sladkim krompirjem
žita in testenine
Bogata mineštra s stročnicami in žitaricami – okusen obrok za vse dni
Bolonjska omaka v veganski izpeljanki, s pašto po izbiri
Bucatini z enostavno brokolijevo omako
Dišeča rižota s treviškim radičem – harmonija v vsakem grižljaju
Gobov golaž s polento
Gurmanske testenine v vinski omaki z vloženimi artičokami in limono
Hitra orzo mineštra
Hitra zloženka z gobami in mlado blitvo
Hranljiv ajurvedski kičari – starodavna modrost za sodobne dni
Jesenske testenine v kremni omaki s papriko
Kari z rumenim rižem – poslovilni ples poletja
Ligurijska pašta s stročjim fižolom – Trofie Pasta Liguria
Omamen kari s pečenimi jajčevci in čičeriko na maroški način
Osvežujoča solata s pečeno cvetačo, testeninami in belim sirom
Pašta fižol za prste obliznit
Pašta v kremni omaki s peso, feto in orehi – novi val barv in okusov
Rahli skutni njoki z bogato bučno omako – popoln jesenski obrok
Reginette s paradižnikovo omako in rikoto
Rezanci s kremno cvetačno omako
Rižota z bučo in rožmarinom – okusna klasična jed
Slasten zavitek s koprivo, skuto in mladim sirom
Slastna gobova rižota – simfonija jesenskih okusov
Sočna mediteranska ješprenjeva rižota
Sočna peperonata s testeninami na kalabrijski način
Sočni kaneloni s skuto in mlado blitvo
Sveže poletne testenine s trakovi bučk in korenja v aromatični zeliščni omaki
Testenine s šparglji v osvežilni grahovi omaki
Testenine v kremni omaki iz bučk in sveže bazilike
Večna ajdota z gobami
Zelena spomladanska rižota s šparglji in limono
Zeljne krpice za vse letne čase
Zimski kari s sladkim krompirjem