Domov » Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani.
Upravljavec podatkov Matjaž Škerjanec s.p., Strmica 117, Vrhnika, v okviru katerega deluje Izibizi blagovna znamka bo podatke, ki jih je pridobil od uporabnikov, uporabljal za komunikacijo z uporabniki portala Izibizi.

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika (npr. odjave iz novic) njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.izibizi.si, so last Matjaž Škerjanec s.p. Brez dovoljenja podjetja Matjaž Škerjanec s.p. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

Matjaž Škerjanec s.p. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Matjaž Škerjanec s.p. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.izibizi.si.

Spletni piškoti (cookies)

Kot uporabnik spletne strani www.izibizi.si se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje.
Naložijo se lahko naslednji piškotki:
– Google Analytics piškotki za analitične namene
– Piškotki marketing automation orodja za spremljanje dejavnosti uporabnika na spletni strani.
– Piškotki potrebni za delovanje WordPress spletne strani.

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

Vsak spletni brskalnik omogoča nastavitve v zvezi s piškoti, kjer lahko uporabnik po želji izklopi sledenje s piškoti za določeno spletno stran ali pobriše zgodovino.